FİLTRELER

Oruç Marketleri

Birlik Gıda İnş. San. Tic. Ltd. Şti’nin temeli 1967’li yılının başında atıldı. 1967 yılında Elazığ Karakoçan ilçesinde Kurt Ticaret olarak faaliyetine başlayarak şuanda İstanbul’da birçok semtte Oruç Market olarak sizlere hizmet vermektedir. br />
Oruç Marketleri kendi ürün kalitesiyle birlikte müşterilerinin de yaşam kalitesini artırmayı bir sosyal sorumluluk olarak görmektedir. Kısaca; Oruç Marketleri’nde ürünlerin en iyisi seçilir, kalite sistemleri güvencesinde, güler yüzlü hizmet ile tüketime sunulur.

Oruç Marketleri ile İstanbul’da Online Market Alışverişi

Yıllardır market sektöründeki faaliyetlerimiz ile kazandığımız özgüven ve tecrübe ile artık marul.com® ile online sipariş almaya başlıyoruz. Siz sipariş verin biz adresinize getirelim. Hem de kapıda ödeme ve ücretsiz teslimat seçeneğimizle. İstanbul’da online süpermarket alışverişinizi Oruç Marketleri ile gerçekleştirin, marketiniz kapınıza kadar gelsin. Zamandan ve paradan tasarruf edin.

NOT: Marketlerimiz kurye sistemi ile çalışmaktadır. Telefon uygulamasından veya bilgisayardan 75 TL ve üzeri verilen her türlü (gıda, meyve-sebze, et-kasap, temizlik, kişisel bakım, bebek ürünleri vs..) siparişler, markette özenle hazırlanarak aynı gün içerisinde market personeli tarafından adrese ücretsiz teslim edilmektedir. Ödeme kapıda nakit veya kredi kartı ile yapılmaktadır. Kargo ile gönderme seçeneğimiz yoktur. Bu sebeple alışverişe başlamadan önce marul.com ana sayfasından İl, İlçe ve Marketinizi seçtikten sonra alışverişe başlamalısınız. Sadece adresinizin bulunduğu bölgedeki marketler sizlere hizmet sunmaktadırlar. Adresinizin bulunduğu il dışından seçtiğiniz bir market kargolama seçeneği ile hizmet vermemektedir. (Market yetkilileri müşteriyi aramadan sipariş onaylanmaz.)

Ödeme Yöntemleri

  • Kapıda Kredi Kartı
  • Kapıda Nakit

İstanbul -

Kartal

MİNİMUM ALIŞVERİŞ TUTARI

100,00
İstanbul -
Kartal

İstanbul -

Pendik

MİNİMUM ALIŞVERİŞ TUTARI

100,00
İstanbul -
Pendik